Orari: E Hene - E Shtune 8:30 - 17:00
ensq
ensq
Vetëm në

HYBRID Center

Zgjidhje për - Hotele, Restorante, Bare - Vila, Komplekse Rezidenciale - Qendra Biznesi, Shkolla etj
SË BASHKU NË HYBRID CENTER JAPIM ZGJIDHJE PROFESIONALE

Bashkëpunojmë me kompani profesionale të kategorive të ndryshme në një ambient:
- 6000
- Parkim
- Magazinë

TRAJNIME

Ofrojme showroom-et tona te sistemeve (ngrohje - ftohje & uje sanitar), fotovoltaike dhe te gjithe kategorive te tjera
per trajnimin e grupeve te shkollave teknike profesionale, specialist, inxhinier, arkitekte etj.

Showroom .

Vizitoni showroom-et tona pranë Qendrës Hybrid!
 • Isaval

  Përdorni gamën tonë të bojrave për të sjellë jetë në ambientet tuaja.
 • Parkete

  Parket & laminat te modeleve te ndryshme.
 • Gree – Sisteme Kondicionimi

  Kondicioner Gree, Ngrohje Uji Sanitar, Sisteme Hidraulike
 • Hybrid Energy

  Panele, Invertera, Paketa( 1-fazorsh, 3-fazorsh)
 • Profesionale Globe

  Kuzhina profesionale, Lavanderi, Ftohje, Servise, Etj
 • Tepe Home

  Dhomat e ndenjes, Dhomat e gjumit, Sete divanesh,  Kolltuqe etj
 • Emigres

  Pllaka, Hidrosanitare, Mobilje

Solution .

Zgjidhje për - Hotele, Restorante, Bare, - Vila, Komplekse Rezidenciale - Qendra Biznesi, Shkolla etj
Sisteme Kondicionimi, fotovoltaike, kuzhina profesionale, arredim etj .
Cdo gjë për biznesin tuaj!

Hotele

Bar - Restorante

Vila

Komplekse Rezidenciale

Qendra Biznesi

Shkolla

Projekte .

Projekte të realizuara me pajisjet tona Profesionale!

Rreth Nesh .

Hybrid është Qendra e parë profesionale në Shqipëri e cila ju jep zgjidhje për    – Hotele, Restorante, Bare   – Vila, Komplekse Rezidenciale    – Qendra Biznesi, Shkolla etj.

 

Sisteme kondicionimi , Panele fotovoltaike, Kuzhina profesionale, lavanderi, arredime hotelesh etj

 

Pllaka, hidrosanitare, parkete, hidraulike, bojra etj

 

Hybrid, jo vetëm për hotel!

Cdo gjë për biznesin tuaj!