Orari: E Hene - E Shtune 8:30 - 17:00
sq
sq

Emigres

Emigres

Emigres me një eksperiencë 20 vjecare si dhe me ekspozitën më të madhe 6200 m2 në fushën e arredimit dhe të mobilimit të ambjenteve të brendshme dhe të jashtme, vazhdon të ofrojë një gamë të gjerë produktesh, ku ndërthurja e detajeve, përcakton funksionalitetin, si dhe një mënyrë që përcakton stilin e jetës.