Orari: E Hene - E Shtune 8:30 - 17:00
ensq
ensq

Tag

Bar

Hilton Garden Inn

/
Hilton Hotel, projekt i realizuar me kuzhinë profesionale, lavanderi, bar dhe hotel TV

Restorant Gzona

/
Restorant Gzona, projekt i realizuar me kuzhinë profesionale dhe bar!