Orari: E Hene - E Shtune 8:30 - 17:00
sq
sq

Hybrid Energy

Hybrid Energy

HYBRID Energy u krijua për të kombinuar saktësinë inxhinierike gjermane me fuqinë ekzekutive shqiptare, për të ofruar zgjidhje diellore të besueshme, efikase dhe të përballueshme për këdo. Tani një kompani ndërkombëtare me zyra në Gjermani, Shqipëri, Sri Lanka dhe Nigeri