Orari: E Hene - E Shtune 8:30 - 17:00
ensq
ensq

Category

Hotele

Hilton Garden Inn

/
Hilton Hotel, projekt i realizuar me kuzhinë profesionale, lavanderi, bar dhe hotel TV

Luxury Premium Finese Hotel

Luxury Premium Finese 5* – Resort në Golem Durrës, i realizuar me pajisje profesionale nga Globe profesional! Kuzhina Profesionale Hotel TV

Hotel Colosseo

/
Hotel Colosseo, projekt i realizuar me sistem kondicionimi chiller Gree, lavanderi profesionale Electrolux!

Demi Hotel

Demi Hotel – Sarandë, i realizuar Hotel TV, minibar, safe

Vila Toscana

Vila Toscana, projekt i realizuar me sistem kondicionimi chiller Gree!

Apartament – Vlore

Apartament ne Vlore,  projekt i realizuar me Gree Chiller!