Orari: E Hene - E Shtune 8:30 - 17:00
Autostrada Tiranë-Durrës km 11, Qendra “Hybrid” tek Emigres, 1051, Tiranë +355 68 207 5148 info@hybrid.al

Tag

Kuzhina Profesionale

Luxury Premium Finese Hotel Al

Luxury Premium Finese 5* – Resort në Golem Durrës, i realizuar me pajisje profesionale nga Globe profesional! Kuzhina Profesionale Hotel TV

Hilton Al

/
Hilton Hotel, projekt i realizuar me kuzhinë profesionale, lavanderi, bar dhe hotel TV

Restorant Gzona AL

/
Restorant Gzona, projekt i realizuar me kuzhinë profesionale dhe bar!