Orari: E Hene - E Shtune 8:30 - 17:00
Autostrada Tiranë-Durrës km 11, Qendra “Hybrid” tek Emigres, 1051, Tiranë +355 68 207 5148 info@hybrid.al

Hilton Hotel

KlientiHilton Hotel
KategoriaKuzhina Profesionale, Lavanderi, Bar, Hotel TV
Websitehttps://www.hilton.com/en/hilton-garden-inn/

Hilton Hotel

Hilton Hotel, projekt i realizuar me kuzhinë profesionale, lavanderi, bar dhe hotel TV